MKB-abonnement

Of het nu gaat om individueel ontslag, een wijziging in arbeidsvoorwaarden of een omvangrijke reorganisatie. uiterAdvies staat zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke kwesties.

 

RuiterAdvies kent de belangen van beide kanten en de aspecten van het arbeidsrecht. Als ondernemer, HRM-medewerker of als particulier,  bij RuiterAdvies bent u aan het juiste advies voor al uw arbeidsrechtelijke vragen.

Direct contact, korte lijnen en adviseren in begrijpelijke taal. U krijgt deskundig advies van een juridisch adviseur over uw juridische kansen en mogelijkheden.

Wanneer haalt u het maximale uit onze dienstverlening? Gewoon, door vooraf samen de belangrijkste juridische zaken goed te regelen. Ik deel graag mijn juridische kennis met u.

Het ontslagrecht is een lastige materie, waarvan de gevolgen niet altijd goed te overzien zijn. Het is dan fijn wanneer u een beroep kunt doen op een ervaren juridisch adviseur op het gebied van het arbeidsrecht.

Ook wanneer u behoefte heeft aan juridische ondersteuning van de HRM-afdeling bij een reorganisatietraject óf harmonisatie van arbeidsvoorwaarden óf het uitbesteden van specifieke dossiers om de werkdruk op de afdeling te verminderen, schakel dan de juridisch adviseur van RuiterAdvies in.

MKB-abonnement

Vind u het prettig om een eigen juridisch adviseur te hebben? Dus een vast contactpersoon om mee te sparren? Wilt u een juridisch document laten toetsen of wilt u gewoon van gedachten wisselen? Maak dan gebruik van ons MKB-abonnement. U kunt dan altijd met uw eigen juridisch adviseur bellen of mailen om uw vragen beantwoord te krijgen.

Door regelmatig contact te hebben, ken ik uw organisatie en kan ik met u meedenken bij het nemen van belangrijke beslissingen. Een goed advies in het voortraject kan problemen en daarmee kosten achteraf voorkomen. RuiterAdvies is uw sparringpartner en vraagbaak.

Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt contact met mij opnemen voor eenvoudig juridisch advies. Er zijn dus geen extra kosten achteraf.

Het is mijn missie om uw onderneming beter te leren kennen, zodat ik u gericht kan informeren over relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving.

De brochure over het MKB-abonnement kunt u zien op mijn website www.ruiteradvies.nl, maar uiteraard stuur ik u ook graag een exemplaar.

Kracht van RuiterAdvies

*          Snelle hulp

*          Professionele ondersteuning met raad en daad

*          Ruim 25 jaar ervaring met arbeidsrecht en het sociale vangnet (WW, WIA en AOW)

*          Specialisatie in mediation (Arbeidsrecht en bestuursrecht)

*          Gunstig tarief en inzicht in kosten

*          Aanbod volledig pakket

 

Vragen over het arbeidsrecht of het MKB-abonnement?

Wilt u meer weten over het arbeidsrecht of het MKB-abonnement, neem dan contact op met Ria Ruiter van RuiterAdvies en stuur een e-mail naar info@ruiteradvies.nl of bel naar 06 51102809, dan help ik je graag verder!

 

RuiterAdvies, Beethovenlaan 59, 7442 HB Nijverdal www.ruiteradvies.nl

Naar het overzicht

snel contact

Mediation

Mediation betekent altijd maatwerk, met persoonlijke aandacht voor het individu. Ik ben er van overtuigd dat voor ieder conflict een oplossing is, naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Mediation is op basis van vrijwillige deelname; de weg naar de rechter blijft altijd open.