Over Ria Ruiter

Ik ben Ria Ruiter, oprichter van RuiterAdvies. Door mijn jarenlange werkervaring als juridisch adviseur bij de vakbond heb ik kennis gemaakt met verschillende organisaties als Gemeenten, Rijksoverheid, Provincies, allerlei Zorginstellingen, maar ook UWV en Sociale Verzekeringsbank. 

Genieten van de leuke dingen in het leven, dat vind ik belangrijk. Daarnaast gewoon jezelf kunnen zijn, ook zakelijk. Mijn persoonlijke en toegankelijke manier van werken in combinatie met mijn kennis van zaken, maken dat ik voor mijn cliënten een goede sparringpartner ben. Ze weten wat ze aan mij hebben, dat ik ze begrijp en vooral naast ze sta om samen het optimale resultaat te kunnen bereiken. 

"Laagdrempelig en toegankelijk dat is waar ik voor sta"

Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om een werknemer of werkgever te ondersteunen in de voor hen vaak moeilijke materie op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Mijn sterke kant is dat ik conflictdossiers voortvarend oppak en doelgericht naar een oplossing werk. 

RuiterAdvies staat voor eenvoud en betrokkenheid zonder af te doen aan deskundigheid. Enorm betrokken maar indien nodig spijkerhard tegen diegene waar het recht gehaald moet worden. 

Specialisaties:

  • Arbeidsrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Sociale Zekerheidsrecht
  • Functiewaardering
  • Mediation

snel contact

Mediation

Mediation betekent altijd maatwerk, met persoonlijke aandacht voor het individu. Ik ben er van overtuigd dat voor ieder conflict een oplossing is, naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Mediation is op basis van vrijwillige deelname; de weg naar de rechter blijft altijd open.